PT-STUDIO

Kunnaksessa Alaniitynkatu 5 sijaitseva kuntosali on asiakkaiden käytettävissä jokaisessa PT-tapaamisella asiakkaan niin toivoessa. Salilla treenataan yksilöohjauksessa omien tavoitteiden mukaisesti Jaana Puolakan ohjauksessa. Treenaamassa on kerralla vain yksi asiakas. Koko sali on sinun käytössäsi.
Mikäli yksin treenaaminen PT:n kanssa tuntuu haastavalta voi PT-treenejä suunnitella myös pienryhmälle esim. kahden tai kolmen hengen ryhmä. Tule treenaamaan puolisosi tai kaverisi kanssa.
Jos olet aloittelija; tässä sinulle erinomainen mahdollisuus oppia liikkeet ja tekniikat kuntoon rauhallisessa ympäristössä.
Tältä salilta löytyy treenirauha ja laitteet ovat aina vapaana käyttöön. Salilta löytyy laitteiden lisäksi kattavasti vapaat painot niin massatreenaamiseen kuin iäkkäämpien kuntoiluun.

Tämän yksilöllisempää ja rauhallisempaa treenipaikkaa on vaikea Lahdesta löytää!
Käytössäsi on siisti ja uusi kuntosali. Sali sisältää: juoksumaton, consept2 soutulaitteen, räkin, ylä- ja alataljan, vipuvarsijalkapärssin, polvenojennus ja –koukistuslaitteen, PT-treinerin(taljalaite), smithin, käsipainot 1-30kg, kahvakuulat 4-36kg sekä lisäksi toiminnallisia välineitä.

Palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. OK