JAANA

Olen ikäni kamppaillut painonhallinnan kanssa. Monen monet jojoilut on elämään mahtunut. Ensin -13kg jo nuorena sitten -26kg sitten -36kg aina samalla lopputuloksella että kilot tulivat takaisin korkojen kera. Verenpaineet olivat korkealla ja polvi vihoitteli normaaleissa arki askareissa. 2008 aloitin suurimman pudotusurakkana -50kg. Pudotus sujuikin tuttuun tapaan hienosti, mutta ei silloinkaan kaikki poissa pysynyt. Ensimmäinen vuosi meni hyvin, mutta sitten pikkuhiljaa lipsuin takaisin huonoille tavoille. Heräsinkin viimein ajattelemaan mitä kaikkea vahinkoa olenkaan saanut aikaiseksi keholleni ja mitä pitää tehdä että kierre pysähtyy?
Kohdallani päätös oli: kertyneet kilot pois, aktiivisesti kuntosalille treenaamaan, alan vaihto, opiskelemaan ja tätä tietä jakamaan ilosanomaa, että muutos on mahdollista!
Opinahjot aukesivat Suomen Terveysopisto Salukseen jossa opiskelin ravintoneuvojaksi ja ravintoterapeutin opinnot jatkuvat. Sekä Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle jossa opinnot Liikunnan ammattitutkinnon/Personal traineriksi. Lisäksi muita lisäkoulutuksia.
Nyt voinkin iloisesti elää terveellistä elämä. Taakse on jäänyt terveydelliset vaivat ja kehoon on kertynyt hyvä määrä lihasta.
Kaiken takana onkin elämäntapamuutos. Terveellinen ruokavalio herkku hetkineen sekä aktiivisesti treeniä kuntosalilla ovat olleet perusta hyvään oloon. Vuosien varrella tulleen kokemuksen ja koulutusten myötä viisastuneena jaankin nyt tätä tietoa eteenpäin.

Energiavirta JP JaanaEnergiavirta JP JaanaEnergiavirta JP Jaana

Koulutus:

Liikunnan ammattitutkinto/Personal trainer:
Suomen urheiluopisto Vierumäki

Diplomiravintoneuvoja:
Suomen terveysopisto Salus

Ravintoterapeutti opinnot käynnissä:
Salus

Gym Instructor:
FAF

Kahvakuulaohjaaja:
Spartan

TRX yksilöohjaaja:
Gfitness

Jaana personal trainerina

Olen työssäni kannustava, vaativa, motivoiva. Autan sinua ylittämään itsesi treeneissä. Pidän mielessä, että jokainen on yksilö ja jokaisella yksilöllä on omat tarpeet ja tavoitteet joiden mukaan ohjelmat laaditaan.
Mikäli tavoitteesi on painonpudotus, tiedän todella omakohtaisesti mitä prosessi vaatii. Olen tukemasi niin ylä- kuin alamäissä.

Palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. OK