ASIAKKAAT

Tältä sivulta löydät asiakkaiden omia tarinoita
Lähetä oma tarinasi ja kuva (ei pakollinen) inspiroimaan muita löytämään liikunnan ilo ja terveellinen elämäntapa.
info@energiavirtajp.fi

Energiavirta JP LeenaJAMPAN TARINA

Palaute Ravintopuolen oppeihin ja ohjeisiin olen erittäin tyytyväinen. Jaana on ottanut todella hyvin minun henkilökohtaiset tarpeet ja tavoitteet huomioon. Sen ympärille hän on rakentanut erittäin ammattimaisesti uudet ravinto ohjeet. Jaksaminen perheen, kilpaurheilun ja työn kanssa on parantunut merkittävästi. Kovimmat viikot ovat olleet n.16h treeniä, 40h töitä ja siihen vielä päälle kahden pienen lapsen isänä olemin sekä omakotitaloon liittyvien askareiden hoitaminen (lämmitys ym) ja hyvin olen jaksanut! Kuntosalilla olen ennenkin käynyt mutta en ole ennen käyttänyt treineri palveluita. Nyt todella ymmärrän minkä takia niistä maksetaan! Olen saanut Jaanalta hyvää oppia miten liikkeitä tehdään sekä missä niiden kuuluu tuntua kun ne tehdään oikein. Monta liikettä olen tehnyt ennen aikaisemmin vaarin. Lisäksi Jaana on tehnyt minulle neljä eri ohjelmaa joita voin vaihdella tilanteen mukaan. Aina ei vain ole mahdollista käydä neljää kertaa viikossa salilla niin sellaisia tilanteita varten on sitten ohjelmat johon perheen ja muiden treenien puitteissa aika riittää. Stressi on senkin suhteen vähentynyt kun on sitten varaa mistä valita. Se taas vaikuttaa suoraan ympärillä oleviin ihmisiin niin kotona kun töissäkin. Tähän olen ollut tyytyväinen niin kun varmasti moni muukin. Eniten minulla on parannettavaa vielä unen ja levon määrässä mutta siihen ei edes Jaana pysty että tulee illalla laittamaan minut sänkyyn ja sanoo että nyt nukut! Kaiken muun hän onkin sitten hoitanut erittäin hyvin! Kiitos.

Jamppa

MAIKIN TARINA

Hei, olen Maikki, kuusikymppinen liikunnanharrastaja. Maalta kotoisin olevana olen tottunut liikkumaan pienestä pitäen. Pitkät koulumatkat sujuivat kävelle, pyöräillen ja hiihtäen. Jotakin liikuntaa olen harrastanut aina; uintia, pyöräilyä, sauvakävelyä, hiihtoa, naisvoimistelua vuosikausia. 1980-luvulla suoritin myös kuntovoimistelijaohjaajan kurssin ja myös vedin tunteja parina kautena. Koirien tullessa kuvioihin 1985 alkaen, harrastin niiden kanssa lenkkeilyn lisäksi lähes 30v ajan monenlaista, mm agilityä.
Olen käyttänyt PT-palveluita aiemminkin ja treenaaminen tuntui kropassa tosi hyvälle. Kesä ja kiireet veivät kuitenkin ajan tapaamisilta hetkeksi. Kävin kesällä Energiavirta JP:n kahvakuulatunneilla. Elokuussa aloitin Jaanan ohjauksessa PT-tunnit kolme kertaa viikossa. Ja sillä tiellä olen edelleen ja olen erittäin tyytyväinen. Kaksi kertaa viikossa on lihaskuntotreeni ja kerran venyttely/liikkuvuus treeni. Olen vieläkin hämmästynyt siitä, miten tämänkin ikäisenä lihaskunto ja liikkuvuus paranee. Haluankin kannustaa kaikkia ja etenkin ikäisiäni parantamaan lihaskuntoaan ammattilaisen avulla. Mielestäni kaikki lihaskunto on tärkeää, mutta etenkin jaloissa, sillä jos joutuu joskus vuodepotilaaksi pidemmäksi aikaa ja jos jaloissa ei ole ennestään yhtään voimaa ja lihaksia, niin kävelystä ja arkiaskareista tulee erittäin hankalaa, lähes mahdotonta Lihaskunnon ylläpito on meille kaikille erittäin tärkeää.

Maikki

Energiavirta JP Maikki

Energiavirta JP LeenaLEENAN TARINA

Haluan jakaa muutaman asian, joista olen Jaanalta saanut apua.
Ruokavalion kimppuun käytiin, kun olin vuosia kärsinyt vatsavaivoista: vatsan turvotus, kivistykset ja suolen toimimattomuus. Siitä seurauksena sokerihimo ja väsymys. Ihan helppo tapaus en ollut, koska takana oli myös vuosia jatkunut keskivaikea depressio. Pikku hiljaa, asiakasta kuunnellen karsittiin ruokavaliosta ns. huonoja valintoja ja vaihdettiin tilalle niitä parempia. Kuten aina (ainakin luulisin), tulee takapakkia: usko loppuu kesken, tulee mielihaluja tai muuten vaan ei jaksa. Sitten taas otettiin itseä niskasta kiinni ja aloitettiin uudestaan. Helppoa se ei ollut eikä tule olemaan, sillä kaikki on itsestä kiinni ja elämäntapa muutos ei tapahdu hetkessä. Jaanalta sain tsemppaus apua: välillä piti vähän muistutella, antaa ruokaohjeita ja listaa, että mitä sieltä luontaistuotekaupasta sitten pitikään ostaa. Tällä hetkellä asiat ovat jo paljon paremmin: vatsa toimii joka päivä, ei kivistyksiä ja turvotus hävinnyt.

Kun olo on energisempi, niin vaistomaisesti siihen tuli minulla mukaan liikunta. Pikku hiljaa lisäsin kävelylenkkejä koiran kanssa. Herra Hakkarainen kävelyt (kuten psykologi niitä kutsui) =mene ulos ja kävele vaikka aluksi viisi minuuttia muuttuivatkin puoleksi tunniksi ja sitten tunniksi. Vauhtia tuli lisää ja matkat pitenivät. Rupesin kaipaamaan lisäbuustia. Olen vuosia käynyt salilla, mutta koskaan ei oikein kropassa mitään tuloksia näkynyt.

Jaana teki minulle kuntosali ohjelman. Taas katsottiin ruokapuolta ja sitä muutettiin. Aluksi kävin salilla yksin ja muutaman kerran viikossa. Kyllähän silläkin tuloksia saatiin ja kroppa lähti kiinteytymään. Sitten Jaana tuli mukaan salille ohjaamaan ja Huh! Sitten alkoi tapahtumaan! Enpä olisi ilman Jaanaa uskonut, että painoja voi olla sen muutaman kilon sijasta seitsemän, kymmenen, kaksitoista....sata. Sitten huomasin, että salilla tuli käytyä jo neljä kertaa viikossa. Ihan mahtavaa! Mahtava olo kropassa ja tulokset todella näkyvät kropassakin. Helppoa se ei tämäkään ole: aikataulut, ruokavalio, jaksaminen. Ja kaikki ne yleiset syyt mitä ikinä keksin tekosyiksi. Omasta muutoshalusta on kyse ja ilman omaa halua ei muutosta tule. Hikeä saa vuodattaa, jos muutosta haluaa. Ilman Jaanalta saatua tsemppiä ja jeesiä treenauksessa ei olisi itsekseen tullut mitään. Nyt Jaanan uudella salilla se on vieläkin helpompaa. Oma henkilökohtainen treenaaja, sali vain minun käytössä. Saa varmasti yksilöityä ohjausta.
Omalta osaltani voin sanoa, että jos todella haluat muutosta, niin ota avuksi Jaana. Muutos on mahdollinen!

Leena

SALLAN TARINA

Minun ja Jaanan yhteistyön alussa olin aika väsynyt , masentunut ja ylipainoinen. Takana monta yritystä aloittaa laihduttamaan ja yhtä monta epäonnistumista. Vaikka liikuin paljon, niin paino ei vain laskenut. Juteltuani Jaanan kanssa puhelimessa tuli tunne, että jos vielä kerran kokeilisin ja oikeasti yrittäisin muuttaa koko ajatusmaailmaa ja elämäntapaa. Jaana neuvoi puhelimessa sekä laittoi ruokaohjeita sähköpostiin. Kävin elämäni ensimmäisen kerran luontaistuotekaupassa ostoslistan kanssa ja aloin tekemään ” epäilyttävän näköisiä mössöjä” =) .

Sain hyviä neuvoja kevyenpään syömiseen ja ennen kaikkea mitä kilpirauhaspotilas saa syödä ja mitä ei, olen sairastanut vajaatoimintaa n 15v eikä kukaan ikinä ennen ole maininnut siihen liittyen ruokavaliosta mitään. Sain hyviä ruokaohjeita ja vihersmootie ohjeita. Samassa aloitin kevyen kuntosaliharjoittelun ja kaiken tämän työn jälkeen painoni on pudonnut 10kg ja tullut jaksamista ja pirteyttä. Yhteistyömme on sujunut loistavasti vaikka välimatkaa on 1000 km . Olemme puhuneet puhelimessa, laittaneet sähköpostia ja tavanneet. Kevyt kuntosaliharjoittelu on vienyt mennessään ja siihen on tullut himo. Nyt käyn salilla 4 kertaa viikossa Jaanan laatimien ohjeiden mukaisesti ja tulosta on tullut. Mukava huomata aivan arkiaskareissa miten esim. imurointi ja mattojen puistelu sujuu huomattavasti kevyemmin. Ryhti on parantunut , voimaa ja jaksamista joka suhteessa.

Ilman Jaanan määrätietoista asennetta ja ammattitaitoista otetta en olisi tähän pystynyt. Välillä hän on joutunut sanomaan tiukastikin, mutta silti hymyä ja ymmärrystä on löytynyt. Olen saanut paljon tietoa ja todella paljon kaikkea uutta ,ruokailutottumuksissa ja liikunnassa, yhdessä onnistumme =) !

Salla

Palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. OK